Εκτίμηση σε Τερεζόπουλο

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Εκτίμηση σε Τερεζόπουλο

bet365

Μόνο αν παρουσιαστεί κάτι το εξαιρετικό, ο Αστέρας Τρίπολης δεν θα βγάλει την χρονιά με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο στον πάγκο του.

Η ήττα στο «Καραϊσκάκης» με 5-0 για το Κύπελλο ήταν και το τελευταίο του Στάικου Βεργέτη στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης. Πολλοί περίμεναν τον αντικαταστάτη του να έρχεται άμεσα. Αυτό, όμως, δεν έχει συμβεί με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο να κρατά το τιμόνι της ομάδας στα χέρια του.

Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι της ομάδας εκτιμούν ιδιαίτερα τον Τερεζόπουλο και δεν θα είχαν πρόβλημα να του εμπιστευτούν την ομάδα. Μόνο αν παρουσιαστεί κάτι το εξαιρετικό, όμως, θα υπάρχει αλλαγή προσώπου στον πάγκο της ομάδας.

Όπως πρώτα διαβάσατε στο gazzetta.gr, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αρέσει - και πολύ μάλιστα - στους Αρκάδες, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία περίπτωση να προχωρήσει η εν λόγω περίπτωση.

Με την ομάδα της Πλατείας κάνει πράγματα και θαύματα φέτος κι ο ίδιος δεν θα ήθελε να αφήσει το έργο του στη μέση για να πάει σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο, δηλαδή την 5η θέση και την είσοδο στα πλέι οφ. Αν γίνει οποιαδήποτε κίνηση για το συγκεκριμένο πρόσωπο, θα αφορά την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα