Μπόχουμ – Μπάγερν 0-3

Μπόχουμ – Μπάγερν 0-3

Γιώργος Καραμάνος
Μπόχουμ – Μπάγερν 0-3

bet365

Οι Βαυαροί πέρασαν με σβηστό 3-0 από τη Μπόχουμ και βρέθηκαν για ακόμα μία χρονιά στα ημιτελικά του γερμανικού Κυπέλλου.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχε καμία περιέργεια ή απορία για να μάθουμε το ποιος θα προκρινόταν από αυτό το ζευγάρι. Το μόνο ανοικτό ζήτημα παρέμενε το εύρος του σκορ. Αυτό παραδόξως έμεινε σε χαμηλά επίπεδα, καθώς η Μπόχουμ της Τσβαϊτελίγκα αντικειμενικά τα πήγε καλά δεχόμενη μόλις δύο γκολ από τη Μπάγερν. Σε αυτό το 0-3 οι Βαυαροί δεν πάτησαν γκάζι. Ετσι λοιπόν απλά και αβίαστα πέρασαν στα ημιτελικά.

Τα δύο πρώτα γκολ τα... κέρασε ο Μίλερ. Στο 39' έδωσε πάρε βάλε στον Λεβαντόφσκι που σημείωσε το 28ο φετινό του σε όλες τις διοργανώσεις και το 5ο στα τέσσερα τελευταία ματς του. Ο Μίλερ έχασε τη δική του ευκαιρία να σκοράρει στο 42', όταν είδε τον Ρίεμαν να αποκρούει το πέναλτι του και τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και έξω.

Στο 62' ήρθε και το δεύτερο έπειτα από ωραίο συνδυασμό Ρόμπεν, Μίλερ και τον Τιάγκο με... τσαφ πλασέ να βάζει το πρώτο του στη σεζόν. Μέχρι το φινάλε ο ρυθμός έπεσε εντελώς στο ρελαντί, αλλά την ύστατη στιγμή ο Λέβα πρόσθεσε με εύστοχο τετ α τετ ένα ακόμα γκολ στον λογαριασμό του που αυξάνεται διαρκώς και με την είσοδο στο 2016.

Μπάγερν (Πεπ Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Κίμιχ, Μπαντστούρμπερ (80' Βιδάλ), Λαμ (75' Μπερνάτ), Αλάμπα,Τσάμπι Αλόνσο (64' Ραφίνια), Τιάγκο, Ντάγκλας Κόστα, Ρόμπεν, Μίλερ, Λεβαντόφσκι.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα