Στραματσόνι: «Είμαι θυμωμένος»

Στραματσόνι: «Είμαι θυμωμένος»

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έκρυψε τον θυμό του για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκό και στάθηκε στην αντίδραση που δεν είχε η ομάδα του

Στραματσόνι: «Είμαι θυμωμένος»

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ιταλού προπονητή: «Κατά την γνώμη μου ήταν λάθος η αντίδραση μας μετά το γκολ του Ατρομήτου. Ένα φανταστικό γκολ. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν είχαμε αντίδραση. Σε τριάντα λεπτά μπορείς να πάρεις πίσω το παιχνίδι. Μερικές φορές όταν δεχόμαστε γκολ είναι σαν να πέφτουμε. Χρειάζεται δουλειά για να διορθώσουμε αυτό μέσα στο γήπεδο. Πριν το 1-0 το ματς ήταν ισορροπημένο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ένα ματς με 3 επιθετικούς παίκτες. Χάσαμε τις ευκαιρίες. Στο 0-0 ήταν ισορροπημένο το ματς. Στο πρώτο μέρος δεν θυμάμαι κάποια μεγάλη ευκαιρία για τις δύο ομάδες. Μετά το γκολ του Ατρομήτου περίμενα μια διαφορετική αντίδραση».

Για το σύστημα και το κίνητρο στην ομάδα: «Το σύστημα εξαρτάται από τους παίκτες και τα χαρακτηριστικά τους. Τώρα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί με έναν παίκτη πίσω από τον φορ. Έχουμε τον Βιγιαφάνιες, τον Πέτριτς, τον Λέτο. Προσπαθώ να έχω έναν παίκτη πιο κοντά στον επιθετικό. Χάσαμε τον στόχο μας. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Είμαι θυμωμένος, το είπα στην ομάδα. Είμαστε μαχητές, είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει να γυρίσουμε γρήγορα την σελίδα. Θέλουμε την δεύτερη θέση,έχουμε ένα ματς πλέον την εβδομάδα. Σήμερα χάσαμε έναν από τους δύο μεγάλους μας στόχους. Πρέπει να κοιτάμε μόνο μπροστά».

Best of internet