Σπανός: «Είναι μια μεγάλη βραδιά»

Νίκος Μαρούδας
Σπανός: «Είναι μια μεγάλη βραδιά»

bet365

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου στάθηκε στην αλλαγή της ψυχολογίας αλλά και στην εξαιρετική τακτική της ομάδας του.

Προφανώς και ήταν ικανοποιημένος. Είδε επιτέλους την ομάδα του να χαίρεται. Και τον ίδιο φυσικά. Ο Γιώργος Σπανός (περί ου ο λόγος) μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά.

«Είναι μια μεγάλη βραδιά. Μια πρόκριση στα ημιτελικά. Την κατάλληλη στιγμή φορμαρίστηκε η ομάδα. Δείχνει το μέταλλό της. Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι τακτικής και δείξαμε αυτά που έπρεπε, μιας και ο Παναθηναϊκός δεν μας απείλησε ποτέ», είπε αρχικά ο ισχυρός άντρας του Ατρομήτου για να προσθέσει:

«Δείξαμε το επίπεδό μας, την κουλτούρα μας σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Δεν έγινε το παραμικρό δεν έπεσε ούτε χαρτάκι».

Οσο για τι άλλαξε; «Είναι θέμα ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης. Τα τελευταία αποτελέσματά έχουν ανεβάσει την αυτοπεποίθησή μας. Στόχος μας να κρατάμε το μηδέν και μεσοεπιθετικά έχουμε την ποιότητα να σκοράρουμε», είπε ο Σπανός ο οποίος ερωτηθείς για την επιστροφή της ομάδας στα ημιτελικά του θεσμού τόνισε:

«Είναι σημαντικό. Θα δούμε και πως θα κλείσει η τετράδα. Δεν τα παρατάμε. Ούτε στο πρωτάθλημα. Στο τέλος θα δούμε τι θα πετύχουμε. Πριν 15 μέρες μετά την ήττα από τον ΠΑΣ υπήρχε μια ατμόσφαιρα μουντή και απογοήτευσης και δικαίως. Σήμερα όμως ξαναήρθε το χαμόγελο και η περηφάνια», είπε ο πρόεδρος των «κυανολεύκων» για να καταλήξει:

«Και οι παίκτες που ήρθαν έχουν βοηθήσει πολύ. Θέλει χρόνο και ο προπονητής για να περάσει τα πράγματά του. Εχει δώσει ταυτότητα στην ομάδα. Γυρίσαμε το κλίμα. Είμαστε δυνατοί και προχωράμε».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα