Με Ρισβάνη για την πρόκριση ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
Με Ρισβάνη για την πρόκριση ο Πανιώνιος

bet365

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον Ρισβάνη να επιστρέφει στην αποστολή και στην αρχική ενδεκάδα.

Την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» έχουν καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού, που τους έφερε στην πεντάδα, και αφού το 1-1 του πρώτου αγώνα τους δίνει ελπίδες για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Με το πέρας της σημερινής προπόνησης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή, με τον Σπύρο Ρισβάνη να είναι και πάλι σε αυτή, καθώς εξέτισε την ποινή του κόντρα στους Αγρινιώτες. Μάλιστα, θα επανέλθει και στο αρχικό σχήμα, που σημαίνει ότι ο Κόρμπος θα πάει εκ νέου στα χαφ δίπλα στον Σιώπη, με τον Τζανδάρη να μένει στον πάγκο, με δεδομένο ότι για έξι μήνες στον Ολυμπιακό δεν έπαιζε και δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Κόρμπος, Τζανδάρης, Σιώπης, Πινιώτης, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Μήτκας, Ανσαριφάρντ, Καθάιριος, Βλάχος, Μπαργκάν, Χαλκιαδάκης, Πατσατζόγλου. Όσο για την ενδεκάδα, δε θα έχει άλλη αλλαγή πλην του Ρισβάνη σε σχέση με το ματς της Δευτέρας (8/2).

Συγκεκριμένα, ο Διούδης θα είναι και πάλι κάτω από τα δοκάρια, ο Βλάχος δεξιά στην άμυνα, οι Ρισβάνης, Οικονόμου στα στόπερ, ο Τασουλής αριστερά, στα χαφ οι Σιώπης, Κόρμπος, μπροστά τους οι Μασούρας, Μπακασέτας, Μπαργκάν και στην κορυφή ο Καραμάνος.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα