Θλάση ο Τσοκάνης (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Θλάση ο Τσοκάνης (vid)

bet365

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν σταματούν στον Αστέρα Τρίπολης με τον Τάσο Τσοκάνη να έχει υποστεί θλάση και να κάνει θεραπεία.
Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Αστέρα για την αναμέτρηση με την Ξάνθη (15 / 02 και 19:30).
Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ενεργοποίησης - κινητοποίησης με εξωτερικές αντιστάσεις, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα (passing game), ασκήσεις κατοχής μπάλας σε υποομάδες και τέλος ομαδική τακτική σε ζώνες.
Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Φούντας. Ο Ιγκλέσιας αναμένεται να αρχίσει τρέξιμο τις επόμενες μέρες ενώ ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε θεραπεία. Ο Τσοκάνης ακολούθησε θεραπεία καθώς έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα