Κανένας κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών

Κανένας κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ μελετούν το κατηγορητήριο για όσα έγιναν στο Περιστέρι, με βάση το οποίο είναι ξεκάθαρο ότι δεν τίθεται θέμα αφαίρεσης βαθμών.

Κανένας κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών

Από το βράδυ της Κυριακής κυκλοφόρησαν πολλά σενάρια για τους κινδύνους που υπάρχουν για την Ενωση -αλλά και για τον Ατρόμητο- μετά τα γεγονότα στο γήπεδο του Περιστερίου. Το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί στην ΑΕΚ θα ήταν η αφαίρεση βαθμών αλλά στην ΠΑΕ είναι σίγουροι πλέον, μετά την κλήση και την ανακοίνωση του κατηγορητηρίου, ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Οι εκθέσεις του παρατηρητή και της αστυνομίας, άλλωστε, όπως επίσης και το φύλλο αγώνα δεν είναι τόσο επιβαρυντικά ώστε οι Κιτρινόμαυροι να κινδυνεύουν με την μεγαλύτερη δυνατή ποινή. Ακόμη και για το θέμα του οπαδού που κατήγγειλε ότι μαχαιρώθηκε, άλλωστε, υπάρχει η έκθεση της αστυνομίας, η οποία αναφέρει ότι υπήρξε ένας τραυματισμός οπαδού, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο «Αγία Ολγα» ενώ τονίζεται ότι «με την έγαιρη επέμβαση έληξε άμεσα η συμπλοκή».

Η ανακοίνωση της Super League για την κλήση της ΠΑΕ ΑΕΚ σε απολογία αναφέρει ότι γίνεται «βάσει των αναφερομένων στο από 7/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 7/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5 – ρε΄ από  8/2/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ-ΠΑΕ ΑΕΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3, 15 παρ. 2 ,  περ. δ΄ και  ε΄, 3 περ. Α, 4 περ. Β στοιχ. α΄και β΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Best of internet