Ζήτησε σύσκεψη ο Παναθηναϊκός (pic)

Νίκος Ρόλλας
Ζήτησε σύσκεψη ο Παναθηναϊκός (pic)

bet365

Με επιστολή του προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, όπως είχε προαναγγείλει ο Παναθηναϊκός, ζήτησε σύσκεψη για την ομαλή διεξαγωγή της ρεβάνς με τον Ατρόμητο...

Από την Τρίτη το βράδυ, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε προαναγγείλει την πρόθεσή του να ζητήσει την σύγκλιση σύσκεψης μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, ενόψει της ρεβάνς με τον Ατρόμητο.

Το πρωί της Τετάρτης, την έκανε πράξη, με στόχο να βρεθεί λύση στο θέμα των εισιτηρίων και να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης...

Αναλυτικά η επιστολή...

Κύριοι,

Σε συνέχεια του χθεσινού εγγράφου που σας αποστείλαμε για τους κινδύνους που εγκυμονούν σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της ομάδας μας με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, μετά την αιφνίδια και αναίτια απόφαση της διοίκησης του Ατρομήτου να μην διαθέσει τα, εγκεκριμένα από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, εισιτήρια στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, απαιτούμε εντός των άμεσα επόμενων ωρών να συγκληθεί σύσκεψη εκπροσώπων της ΕΠΟ, της Αστυνομίας, του Υφυπουργείου Αθλητισμού και των ΠΑΕ Παναθηναϊκού και Ατρομήτου, σε τόπο που εσείς θα ορίσετε.

Σκοπός της συνάντησης να βρεθεί λύση στο κρίσιμο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με τη μη απόδοση εισιτηρίων στους φιλάθλους μας. Επίσης, να εξασφαλισθεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να περιορισθεί στο ελάχιστο η πιθανότητα να υπάρξουν έκτροπα ή προβοκάτσιες.

Αναμένουμε την απάντησή σας.



 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα