ΠΑΟΚ: Το σπάνιο ρεκόρ του Χατζηισαΐα

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Το σπάνιο ρεκόρ του Χατζηισαΐα

bet365

Ένα σπάνιο ρεκόρ θα πετύχει το απόγευμα της Πέμπτης ο Δημήτρης Χατζηισαίας στα πρώτα του βήματα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Διαβάστε στο Gazzetta.gr ποιο είναι…

Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις και σίγουρα ένα από τα δυσκολότερα ποδοσφαιρικά κουίζ: «Παίκτης που να έχει αγωνιστεί με δύο διαφορετικές ομάδες, που αναμετρώνται μεταξύ τους, στην ίδια φάση του κυπέλλου Ελλάδας».

Με δεδομένο ότι οι μεταγραφές τη χειμερινή περίοδο μπήκαν στη ζωή των Ελλήνων, μετά τη σεζόν 1979-’80, ελάχιστοι είναι αυτοί που το έχουν πετύχει κι ένας εξ αυτών θα είναι και ο Δημήτρης Χατζηισαΐας.

Θα κρατήσει ανέπαφη την εστία του στο ματς με τον Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ; Σε απόδοση 1.85 στην Interwetten η συγκεκριμένη επιλογή.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου, Πανιώνιος – ΠΑΟΚ, με τη φανέλα των «κυανέρυθρων» και ετοιμάζεται να αγωνιστεί την Πέμπτη με τη φανέλα του «Δικεφάλου». Αγωνίστηκε, δηλαδή, με δύο διαφορετικές φανέλες στην ίδια φάση του κυπέλλου, καθώς στο ματς της Νέας Σμύρνης έπαιξε όλο το 90λεπτο εναντίον της σημερινής ομάδας του.

Η παρέα του Soccerbase.gr στο Facebook κατόρθωσε και βρήκε έναν ακόμη Ελληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος πέτυχε το συγκεκριμένο σπάνιο ρεκόρ. Πρόκειται για τον Φανούρη Γουνδουλάκη, ο οποίος την περίοδο 2003-’04 στο ζευγάρι του κυπέλλου, Καλαμάτα – Πανιώνιος, αγωνίστηκε αρχικά στις 17/12/2003 στο πρώτο ματς στην Καλαμάτα με την ομάδα της Πελοποννήσου (μπήκε αλλαγή στο 55') και στη ρεβάνς που έγινε στις 14/1/2004, έπαιξε πάλι ως αλλαγή, για τον Πανιώνιο αυτήν τη φορά.

Φέτος, πάντως, ο Κενάν Μπαργκάν έχει αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο θεσμό του κυπέλλου με δύο διαφορετικές ομάδες. Αρχικά, έπαιξε με την Καλλονή στα δύο ματς για τη φάση των «16» και αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο στο πρώτο προημιτελικό της Νέας Σμύρνης.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα