Εκπαιδευτής αετών… υπάρχει!

Εκπαιδευτής αετών… υπάρχει!

Gazzetta team
Εκπαιδευτής αετών… υπάρχει!

bet365

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει βρει τον αετό, που θέλει για να πετάει πάνω από την Τούμπα, βρήκε πάντως τον μοναδικό εκπαιδευτή στην Ελλάδα…

Πρόκειται για τον σπεσιαλίστα του είδους, ίσως τον μοναδικό στη βόρεια Ελλάδα, τον Κώστα Ελευθεριάδη, ο οποίος έχει δικό του ειδικό εκπαιδευτήριο, το Πάρκο Αρπακτικών Ημερόβιων και Νυκτόβιων Πτηνών στην Αγορά Δράμας, σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον.

«Είμαστε ακόμη στις συζητήσεις. Υπάρχει εδώ και καιρό η ιδέα, αλλά προς το παρόν δεν έχει αγοραστεί από τον ΠΑΟΚ κάποιος αετός, θα χρειαστεί να κάνετε όλοι υπομονή μερικές μέρες» είπε στην «Espresso» ο Ελευθεριάδης, ο οποίος τονίζει: «Η ενασχόληση με τα αρπακτικά πτηνά είναι μια μεγάλη εμπειρία. Σύντομα θα έχουμε διαμορφώσει κατάλληλο χώρο για τη φιλοξενία τραυματισμένων αρπακτικών πτηνών, με σκοπό την αποκατάσταση της υγείας τους και την ομαλή επανένταξή τους στο φυσικό τους περιβάλλον»

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αναζητούν έναν μαύρο αετό με λευκές φτερούγες, για να παραπέμπει στο έμβλημα και στα χρώματα του συλλόγου, ενώ η εκπαίδευσή του θα χρειαστεί περίπου πέντε μήνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα