ΠΑΟΚ: Προχωρημένες επαφές με Αρβελάτζε;

ΠΑΟΚ: Προχωρημένες επαφές με Αρβελάτζε;

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Προχωρημένες επαφές με Αρβελάτζε;

bet365

Για προχωρημένες επαφές του ΠΑΟΚ με τον Σότα Αρβελάτζε κάνει λόγο σημερινό δημοσίευμα από την Γεωργία.

Όπως αναφέρεται οι επαφές των δύο πλευρών παραμένουν επίκαιρες, δηλαδή ανοικτές, με τον 43χρονο Γεωργιανό προπονητή να έχει μιλήσει και για τους οικονομικούς όρους μιας πιθανής συνεργασίας με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στον ΠΑΟΚ, πάντως, έχουν σταματήσει κάθε είδους συζήτηση γύρω από το θέμα του προπονητή, με δεδομένη μάλιστα και την απόλυτη στήριξη που έχει δείξει ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης προς το πρόσωπο του Ιγκόρ Τούντορ.

Το αν έγινε η οποιαδήποτε συζήτηση και με τον Αρβελάτζε, ως ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί, αλλά προφανώς και απέχει πολύ από τη βεβαιότητα των Γεωργιανών για συζητήσεις ακόμη και γύρω από οικονομικές τραπεζικές εγγυήσεις, λόγω της οικονομικής κρίσης που υπάρχει στην Ελλάδα.

Ο Σότα Αρβελάτζε, που ως ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα στην Ευρώπη με τον Άγιαξ, τους Ρέιντζερς, την ΑΖ Αλκμάαρ και τη Λεβάντε, ξεκίνησε την προπονητική καριέρα το 2008 ως ασίσταντ κόουτς του Ρόναλντ Κούμαν και του Λουίς Φαν Χάαλ στην ΑΖ Αλκμάαρ.

Στη συνέχεια εργάστηκε σε τρεις τουρκικές ομάδες (Καϊσερίσπορ, Κασίμπασα, Τράμπζονσπορ), αλλά από τον περασμένο Νοέμβριο όταν και έλυσε την συνεργασία του με την Τράμπζονσπορ παραμένει χωρίς ομάδα.

Το όνομα του Αρβελάτζε είχε «παίξει» και για τον πάγκο του Παναθηναϊκού το 2012, ενώ φέτος το καλοκαίρι ήταν αυτός που βρήκε ομάδα στον συμπατριώτη του τερματοφύλακα, Γκόργκι Λόρια, παίρνοντας τον ως δανεικό από τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα