Στουτγκάρδη - Ντόρτμουντ 1-3 (gTV)

Gazzetta team
Στουτγκάρδη - Ντόρτμουντ 1-3 (gTV)

bet365

Η Ντόρτμουντ πέρασε με νίκη 3-1 από τη Στουτγκάρδη και εξασφάλισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η φορμαρισμένη Στουτγκάρδη αποδείχθηκε άξιος αντίπαλος, όμως η Ντόρτμουντ ήταν καλύτερη, επιβλήθηκε με 3-1 και προκρίθηκε δίκαια στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους Βεστφαλούς, καθώς προηγήθηκαν με την πρώτη τους ευκαιρία.

Ο Μχιταριάν είδε τον Ομπαμεγιάνγκ στα αριστερά, εκείνος έκανε το γύρισμα και ο Ρόις με άψογο τελείωμα στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 21'. Φάση διαρκείας, με τον Ρουπ να κάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής, την μπάλα να κοντράρει στον Μχιταριάν και να καταλήγει στα δίχτυα του Μπούρκι για το 1-1. Το ματς ήταν ανοιχτό μέχρι το τέλος, με του Σουηβούς να πληρώνουν τα κακά τελειώματα και την Μπορούσια να παίρνει ξανά το προβάδισμα πριν το ημίχρονο.

Στο 31' ο Ρόις άφησε στον Ομπαμεγιάνγκ και εκείνος με ξερό σουτ λίγο έξω από την περιοχή έκανε το 1-2! Οι παίκτες του Κράμνι πίεσαν στην επανάληψη, έφτασαν μία ανάσα από το γκολ με τον Κόστιτς στο 77', χάνοντας και άλλες καλές ευκαιρίες με τον Σέρβο (65') και τον Γκέντνερ (71'). Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν χώρους στην αντεπίθεση, όμως συνήθως τα χαλούσαν στο τέλος, με τον Μχιταριάν (88') να χάνει την σημαντικότερη ευκαιρία, ενώ με τον Ντίνταβι να κάνει κακές επιλογές, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φτάσουν και πάλι στην ισοφάριση. Τα πάντα τελείωσαν στον 89', όταν οι Βεστφαλοί έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Ομπαμεγιάνγκ έδωσε έτοιμο γκολ στον Μχιταριάν, που έκανε το τελικό 1-3.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα