Έτριξε τα δόντια ο Μποροβήλος

Έτριξε τα δόντια ο Μποροβήλος

Έτριξε τα δόντια ο Μποροβήλος

Ο Γιώργος Μποροβήλος βρέθηκε στη σημερινή προπόνηση και... έτριξε τα δόντια στους παίκτες στέλνοντας το μήνυμα ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη.

Η ήττα από τον Πλατανιά στα Χανιά, σε συνδυασμό με τη νίκη του Πανιώνιου, έφερε τον Αστέρα εκτός πεντάδας και συνάμα εκτός στόχου, αφού οτιδήποτε άλλο από την είσοδο στα πλέι οφ θεωρείται αποτυχία.

Γι' αυτό και πριν τη σημερινή προπόνηση ο Γιώργος Μποροβήλος μίλησε στους παίκτες και τους... έτριξε τα δόντια στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει του αγώνα με τη Σκόντα Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ο πρόεδρος των Αρκάδων τους έθεσε προ των ευθυνών τους και τους τόνισε το πόσο κρίσιμο είναι το παιχνίδι με τους ακρίτες και το πώς θα πρέπει να παρουσιαστούν στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να φύγουν νικητές από την πόλη της Θράκης. «Αν μείνουμε πίσω πέντε και έξι βαθμούς, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.

Κάντε αυτό που πρέπει προτού να είναι αργά. Δε γίνεται να υπάρχουν ομάδες χωρίς νερό κι εσείς που έχετε τα πάντα στον Αστέρα και τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψετε, να παρουσιάζεστε τόσο αδιάφοροι», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Με αυτόν τον τρόπο, έδειξε τη δυσαρέσκεια της διοίκησης για τις τελευταίες εμφανίσεις του συλλόγου, με αφορμή αυτή στα Περιβόλια κόντρα στον Πλατανιά.

Best of internet