Ποινές, επίσκεψη και βελτίωση από Λουτσέσκου

Νίκος Τσιώκος
Ποινές, επίσκεψη και βελτίωση από Λουτσέσκου

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε για το πού θα εκτίσουν τις ποινές τους οι Λουσέρο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, ενώ ζήτησε από τους παίκτες του διαρκή βελτίωση για να είναι αποτελεσματική η Ξάνθη. Επίσκεψη σε σχολείο της πόλης.

Μετά τις νίκες σε βάρος Ηρακλή και Παναθηναϊκού, στην Ξάνθη επικρατεί ικανοποίηση, με τους ακρίτες να βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Η Σκόντα ξεκίνησε την Τρίτη (9/2) την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει τα εύσημα στους παίκτες του και να τους ζητάει διαρκή βελτίωση, ώστε να είναι πιο αποτελεσματικοί στα επόμενα παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα, ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε με τους συνεργάτες του σε ποια ματς θα εκτίσουν τις ποινές τους οι ποδοσφαιριστές που έχουν συμπληρώσει κάρτες.

Ο Λουσέρο έφτασε τις τέσσερις και θα χάσει την αναμέτρηση με την Καλλονή στα Πηγάδια για την 25η αγωνιστική, ενώ οι Μπέρτος, Μπαξεβανίδης που έχουν από εφτά θα μείνουν εκτός στα παιχνίδια με Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (24η), Καλλονή στα Πηγάδια (25η) ο πρώτος και με Πανθρακικό στα Πηγάδια (23η), Παναιτωλικό (24η) ο δεύτερος, τη στιγμή που κόντρα στους ακρίτες έχει δηλωθεί να εκτίσει και ο Σολτάνι.

Τέλος, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ επισκέφθηκε σήμερα το 8ο Γυμνάσιο Ξάνθης, την οποία αποτελούσαν ο τιμ μάνατζερ, Γιώργος Κασναφέρης, μαζί με τους Τσέναμο, Ζαρόπουλο, Γούτα και Φασίδη. Ο διευθυντής του σχολείου τους καλωσόρισε και τόνισε ότι είναι ιδιαίτερη τιμή που η πόλη έχει τη Σκόντα άξιο εκπρόσωπο της Σούπερ Λίγκας για 27 σερί χρόνια.

Ακολούθησαν οι ερωτήσεις από τους μικρούς μαθητές, αλλά και διαγωνισμοί τεχνικής και τραγουδιού, ενώ τέσσερις τυχεροί κέρδισαν με κλήρωση αυθεντικές φανέλες των παικτών που ήταν παρόντες και εισιτήρια για το ματς με τους Αρκάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα