Λεβερκούζεν - Βέρντερ 1-3

Gazzetta team
Λεβερκούζεν - Βέρντερ 1-3

bet365

Μεγάλη πρόκριση για την Βέρντερ, που επιβλήθηκε με 3-1 της Μπάγερ στο Λεβερκούζεν και θα δώσει το παρών στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Μεγάλη ανατροπή και πρόκριση για την Βέρντερ, που επιβλήθηκε με 3-1 της Μπάγερ στο Λεβερκούζεν. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, όμως έμειναν με 10 παίκτες μόλις από το 42' και οι πράσινοι το εκμεταλλεύτηκαν, για να ξεχάσουν τα προβλήματά τους στο πρωτάθλημα και να δώσουν το παρών στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα, όμως εκείνοι που πήραν το προβάδισμα ήταν οι γηπεδούχοι. Στο 22' ο Γκάλβεθ ανέτρεψε τον Κίσλινγκ εντός περιοχής, ο διαιτητής Σταρκ έδωσε το πέναλτι και ο Τσιτσαρίτο έκανε το 1-0 από την άσπρη βούλα κόντρα στη ροή. Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη για τις ασπιρίνες. Στο 31' ο Γκάλβεθ διόρθωσε το λάθος του για το 1-1, ενώ η ανατροπή ήρθε πριν το ημίχρονο. Στο 42' ο Γουέντελ ανέτρεψε τον Μπάρτελς, για να κάνει το πέναλτι και να αποβληθεί. Ο Πισάρο δεν αστόχησε για το 1-2, με την Βέρντερ να έχει τεράστιο πλεονέκτημα.

Οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο στην επανάληψη, με τον Μπάρτελς να χάνει την πρώτη ευκαιρία στο 55' και τον Λένο να του λέει «όχι». Οι παίκτες του Σμιντ αποφάσισαν να ρισκάρουν στο τέλος και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με τον Καμπλ στο 80' και τα πάντα τελείωσαν στο 82', όταν ο Γκρίλιτς πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-3. Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν, είχαν δοκάρι στο 89' με τον Τσαλχάνογλου, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα