Οι βασικοί προβληματισμοί για Σίλβα

Δημήτρης Τομαράς
Οι βασικοί προβληματισμοί για Σίλβα

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα προβληματίζεται κυρίως για το ποιος θα πλαισιώσει τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς στο κέντρο και ποιοι θα είναι βασικοί στα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος έχει τα διλήμματά του για την αρχική ενδεκάδα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τα δύο βασικά έχουν να κάνουν με τον παίκτη που θα αγωνιστεί μπροστά από τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, καλύπτοντας το κενό του τιμωρημένου Σάσα Ζντιέλαρ.

Οι δύο βασικές επιλογές παραμένουν οι Εστέμπαν Καμπιάσο και Ανδρέας Μπουχαλάκης, με την εκτίμηση του Ίβηρα στο πρόσωπο του νεαρού Έλληνα να είναι δεδομένη. Εκτός αυτού όμως προβληματίζεται για το ποιους θα ξεκινήσει στα... φτερά.

Οι Ντουρμάζ, Πάρντο και ακόμα και ο Σεμπά δεν πήγαν όσο καλά έπρεπε και ο Μάρκο Σίλβα προσπαθεί να βγάλει το καλύτερο δυνατό πλάνο για τους δύο παίκτες που θα είναι στα... φτερά. Ο Τσόρι θα παλέψει μέχρις εσχάτων για μία θέση στην 11άδα.

Οι σίγουροι πάντως είναι οι: Ρομπέρτο κίπερ, Ομάρ δεξί μπακ, Μαζουάκου αριστερά, Μποτία και Σιόβας κέντρο άμυνας, Μιλιβόγιεβιτς για άξονα και Ιντέγιε στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα