Kάντε κάτι πριν να είναι αργά!

Kάντε κάτι πριν να είναι αργά!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Kάντε κάτι πριν να είναι αργά!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το μπουρλότο που έβαλε ο Σπανός και τον άφαντο Κοντονή και καλεί τους υπεύθυνους να πάρουν μία απόφαση πριν να είναι πολύ αργά, διότι η κατάσταση είναι πολύ τεταμένη.

Όχι ότι δεν το περίμενα , αλλά και με την βούλα πλέον ο Σπανός έβαλε μπουρλότο στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Χωρίς να ειδοποιήσει κανένα πήρε μία απόφαση με το έτσι θέλω και έκλεισε την θύρα, που θα καθόντουσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο γήπεδο του Περιστερίου. Την στιγμή, που πριν λίγες ημέρες όταν έγινε η καθιερωμένη σύσκεψη ο Σπανός είπε, ότι θα δώσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό και όλα ήταν έτοιμα μία ημέρα πριν το παιχνίδι ξαφνικά είπε «κλείνω την θύρα 1».

Φυσικά θα πει κάποιος γηπεδούχος είναι, ότι θέλει κάνει. Αλλά αυτό δεν το έχει κάνει ασφαλώς επειδή έχουν υποστεί ζημιές τα καθίσματα της θύρας 1(όπως λέει η ανακοίνωση) και επειδή ανησυχεί μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, το κάνει ξεκάθαρα για να προκαλέσει την αντίδραση των οπαδών του Παναθηναϊκού, που θα μαζευτούν έξω από το γήπεδο. Παντού προκλήσεις.

Προκαλεί η ΕΠΟ με τον Μήτσιο διαιτητή, προκαλεί ο Σπανός μία ημέρα πριν με το κλείσιμο της θύρας 1 , όπου θα καθόντουσαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, όλοι κάνουν τα πάντα για να βάλουν μπουρλότο στο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός ζήτησε είτε να πάρει πίσω την απόφασή του ο Ατρόμητος, η να αναβληθεί το παιχνίδι, αφού κινδυνεύει η ομαλή διεξαγωγή του. Τι κάνει ο Κοντονής; Τίποτα.

Εκλεισε την θύρα 13 και έλυσε το πρόβλημά του. Εριξε και μία εξοντωτική ποινή στον Παναθηναϊκό και έλυσε τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το ξύλο πέφτει ανελέητο σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας και ο Κοντονής ……μαδάει την μαργαρίτα. Ακόμα δέρνονται στο Ατρόμητος-ΑΕΚ μέχρι και άνθρωπος μαχαιρώθηκε, αλλά ο Κοντονής άφαντος. Φωτοβολίδα ευθείας βολής έπεσε στο Λαμία-Λάρισα κανένα παιχνίδι δεν διακόπηκε. Για όλα αυτά πάλι οι ……οπαδοί του Παναθηναϊκού φταίνε, αφού αυτοί και πάλι τιμωρούνται και δεν θα μπουν στο γήπεδο με τα σημερινά δεδομένα.

Ο δε Σπανός αν ανησυχεί μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ εκτός από την θύρα 1 θα έπρεπε να κλείσει και την θύρα που καθόντουσαν οι οπαδοί του Ατρομήτου και έκαναν το ντου μετά το ματς στους οπαδούς της ΑΕΚ. Αλλά το θέμα του δεν είναι αυτό. Το θέμα του είναι να μην μπει ο κόσμος του Παναθηναϊκού στο γήπεδο . Ο Σπανός, όμως, σαν πρόεδρος του Ατρομήτου κάνει ότι περνάει από το χέρι του , για να βάλει μπουρλότο. Ο Κοντονής, που έχει εξαντλήσει την αυστηρότητά του ΜΟΝΟ πάνω στον Παναθηναϊκό έχει την υποχρέωση αν κόπτεται για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα να το αναβάλει. Αν δεν το κάνει θα είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΌΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ αν ανοίξει έστω και μία μύτη αύριο….. Η κατάσταση είναι πολύ τεταμένη, κάντε κάτι πριν να είναι αργά……

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.