Ελάχιστα εισιτήρια για Άντερλεχτ

Ελάχιστα εισιτήρια για Άντερλεχτ

Ελάχιστα εισιτήρια για Άντερλεχτ

Λιγοστά είναι πλέον τα εισιτήρια που έχουν μείνει για το Άντερλεχτ - Ολυμπιακός. Τι ανακοίνωσε η πειραϊκή ΠΑΕ για το ματς της 18ης Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ερυθρόλευκη ανακοίνωση: "Τα εναπομείναντα εισιτήρια για το Βέλγιο. Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους της ομάδας μας.

H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα του Europa League (φάση των "32") μεταξύ των ομάδων Άντερλεχτ - Ολυμπιακού, που θα διεξαχθεί στο "Constant Vanden Stock Stadium" την Πέμπτη 18/2/2016 στις 19:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:
 
Τα ελάχιστα εναπομείναντα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των Θυρών 1, 2, 8, 9, 11, 17, 19, 20, 24, 25, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στις Βρυξέλλες, την Τετάρτη 10/2 (10:00 – 15:00 ή έως την εξάντλησή τους), από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την Θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός εισιτηρίου για κάθε κάτοχο. Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο πρέπει να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το δελτίο αστυνομικής ταυτότητάς του και την αεροπορική κράτησή του.
 
Η τιμή των εισιτηρίων είναι 45€".

Best of internet