Στον εισαγγελέα ένας οπαδός της ΑΕΛ

Gazzetta team
Στον εισαγγελέα ένας οπαδός της ΑΕΛ

bet365

Παρά τις πληροφορίες για 18 συνολικά προσαγωγές μετά το παιχνίδι στο ΔΑΚ την Δευτέρα, μόλις η μία μετατράπηκε σε σύλληψη.

Πρόκειται για τον 21χρονο οπαδό της ΑΕΛ, που στη συμπλοκή που έγινε στην οδό Υψηλάντη, έσπασε την πινακίδα ενός ιατρείου μικρών ζώων και συνελήφθη άμεσα από τις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν μπροστά ώστε να απωθήσουν τους θερμόαιμους.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της Αστυνομίας ο νεαρός που προσπάθησε να απωθήσει τις Αρχές θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση τηςνομοθεσίας περί αθλητισμού, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και αντίσταση.

Το δελτίο Τύπου:

Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός στη Λαμία, για παράβαση νομοθεσίας περί αθλητισμού, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και αντίσταση

Συνελήφθη, χθες (08-02-2016) το βράδυ στη Λαμία, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, ένας 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση νομοθεσίας περί αθλητισμού, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και αντίσταση.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος μετά το πέρας του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Σ. Λαμίας – Α.Ε. Λάρισας» και ενώ κινούταν μαζί με άλλους φιλάθλους, έθραυσε εξωτερική πινακίδα ιατρείου μικρών ζώων, ιδιοκτησίας 63χρονου ημεδαπού, που βρίσκεται πλησίον του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Λαμίας.

Αστυνομικοί που βρισκόντουσαν στο σημείο, συνέλαβαν άμεσα τον 21χρονο, ο οποίος προέβαλε αρχικά αντίσταση, απωθώντας τους.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Πηγή: lamiaole.gr

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα