Νοκ άουτ ο Πέτριτς

Νοκ άουτ ο Πέτριτς

Νίκος Αθανασίου
Νοκ άουτ ο Πέτριτς

bet365

Ο Μλάντεν Πέτριτς ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και χάνει την ρεβάνς με τον Ατρόμητο. Τα πλάνα του Στραματσόνι για τον... τελικό του Περιστερίου.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον... τελικό του Περιστερίου το απόγευμα της Τρίτης, με τον Μλάντεν Πέτριτς να εγκατελείπει την προπόνηση εξαιτίας ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Ο Κροάτης στράικερ έμεινε εκτός αποστολής και ο Μάρκους Μπεργκ θα είναι ο μοναδικός σέντερ φορ που θα έχει στην διάθεση του ο Αντρέα Στραματσόνι.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο», ανοίγματα και παιχνίδι. ενώ Εβαντζελίστα, Μαμούτε και Σάντσεθ ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Απουσίασε, τέλος, και ο Μπουμάλ.Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το δεύτερο ματς με την ομάδα των δυτικών προαστίων:

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Νάνο, Λαγός, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Εσιέν, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Αμπέντ, Μολέδο, Βιγιαφάνιες, Στάικος και Ευαγγέλου.

Αντιθέτως, Ζέκα και Κουτρουμπής είναι τιμωρημένοι.

Όσον αφορά την ενδεκάδα: Ο Στιλ αναμένεται κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Πράνιτς, δεξί ο Μέστο και ο Μολέδο με τον Ταυλαρίδη στο κέντρο της άμυνας. Λαγός, Εσιέν, Αμπέντ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, Βιγιαφάνιες και Καλτσάς στα άκρα με τον Μπεργκ στην κορυφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα