Ανέβασε στροφές ο Καμπιάσο, «μάχιμος» ο Μπουχαλάκης!

Ανέβασε στροφές ο Καμπιάσο, «μάχιμος» ο Μπουχαλάκης!

Ανέβασε στροφές ο Καμπιάσο, «μάχιμος» ο Μπουχαλάκης!

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο έκανε το πιο μεγάλο μέρος του προγράμματος την Τρίτη με τον Μάρκο Σίλβα να τον περιμένει αλλά να έχει και πανέτοιμο τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Ο έμπειρος Αργεντίνος άσος έχει ανεβάσει για τα καλά στροφές κάνοντας και ένα κομμάτι της προπόνησης την Τρίτη (σ.σ. το πιο μεγάλο για να συνεχίσει προς το τέλος με ατομικό), ωστόσο όπως σας έχουμε γράψει από χθες ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει αυξήσει για τα καλά τις πιθανότητές του για βασικός. Ο Μάρκο Σίλβα θα περιμένει τον Εστέμπαν Καμπιάσο διότι τον υπολογίζει και θέλει να ποντάρει πάνω του. Σημαντική για τον Καμπιάσο θα είναι η προπόνηση της Τετάρτης.
 
Το δίδυμο Μιλιβόγιεβιτς - Μπουχαλάκη είναι μία εκδοχή που την σκεφτόταν αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Ίβηρας τεχνικός. Ως επιλογή για τον άξονα υπάρχει και ο Παϊτίμ Κασάμι που βέβαια έχει μπει σε δεύτερη μοίρα. Ο Τσόρι - ως γνωστόν - είναι σε θέση... μάχης από την περασμένη εβδομάδα και διεκδικεί με αξιώσεις μία θέση στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Best of internet