Ηρακλής: Στα πιτς ο Πασάς

Ηρακλής: Στα πιτς ο Πασάς

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Στα πιτς ο Πασάς

bet365

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Γιάννη Πασά, καθώς τα αποτελέσματα από την μαγνητική έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου 2ου βαθμού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 6 περίπου εβδομάδες.

Ο 25χρονος πλάγιος επιθετικός του Ηρακλή θα απουσιάσει για τον επόμενο 1,5 μήνα από τις προπονήσεις καθώς υπέστη ανέδειξε ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου 2ου βαθμού. Στην μεγάλη λίστα με τους τραυματίες προστέθηκε και ο Γιάννης Πασάς, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να πονοκεφαλιάζει καθώς τα προβλήματα αντί να μικραίνουν, μεγαλώνουν. Στη σημερινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Μίκρα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και τελειώματα φάσεων. Επίσης ένα γκρουπ έκανε αερόβια προπόνηση με μπάλα, και ένα άλλο γκρουπ, χωρίς μπάλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα