Ετσι... φτιάχνει τον κόσμο της η Αντερλεχτ ενόψει Ολυμπιακού! (vid)

Gazzetta team
Ετσι... φτιάχνει τον κόσμο της η Αντερλεχτ ενόψει Ολυμπιακού! (vid)

bet365

Η Άντερλεχτ... πωρώνει τον κόσμο της ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό και περιμένει το γήπεδό της γεμάτο στην εν λόγω αναμέτρηση.

Στις 18/2 η Αντερλεχτ υποδέχεται στο «Constant Vanden Stock» τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της πρώτη αναμέτρησης των δύο ομάδων για τους «32» του Europa League.

Οι Βέλγοι έφτιαξαν ένα video με χαρακτήρες που προτρέπουν στην αρχαία ελληνική γραφή και στέκονται στο αήττητο που έχουν στην Ευρώπη, φέτος, στην έδρα τους.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω κινητού και τάμπλετ στον αγώνα της Λεβερκούζεν με τη Βέρντερ Βρέμης.

Ετσι, συνοδεύουν την ανακοίνωση για την προπώληση των εισιτηρίων και περιμένουν τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, μιας και δεν έχουν ξεχάσει τι συνέβη στην προηγούμενη επίσκεψη των νταμπλούχων Ελλάδας στην έδρα τους. Φυσικά, γνωρίζουν ότι η ρεβάνς στο Φάληρο θα είναι πολύ πιο δύσκολο, οπότε περιμένουν ένα σκορ που θα τους δίνει ελπίδες πρόκρισης στους «16».

Ιδού το video των Βέλγων:

RSCA - Olympiacos : er zijn nog tickets beschikbaar ! Meer info op http://goo.gl/OZgRjh ! RSCA - Olympiacos : encore des tickets disponibles ! Plus d’infos sur http://goo.gl/M1bose !

Posted by RSC Anderlecht on Tuesday, February 9, 2016
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα