Αυτά ζήτησε ο Κοντονής στην σύσκεψη

Γιώργος Τσακίρης
Αυτά ζήτησε ο Κοντονής στην σύσκεψη

bet365

Ανυποχώρητη η Πολιτεία σε θέματα βίας, θα τηρηθούν τα πάντα όσον αφορά τους κανόνες ασφαλείας για οτιδήποτε προκύψει στο ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακού.

Ο Σταύρος Κοντονής έδωσε το παρών στην σύσκεψη ασφαλείας για τα μέτρα του επερχόμενου ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού έκανε συστάσεις στην αστυνομία για τα όσα έγιναν στο Περιστέρι με αφορμή την έκθεση της Λίγκας ότι δεν έγιναν τα προβλεπόμενα για την αναμέτρηση του Ατρόμητου με την ΑΕΚ και αξιώνει μεγάλο αριθμό ιδιωτικής (σεκιούριτι) και δημόσιας ασφάλειας (Ε.Λ.Α.Σ) αλλά και να τηρηθούν όλοι οι προβλεπόμενοι κανόνες.

Επίσης, συζητήθηκαν και τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την ασφάλεια όπως που θα μπουν οι προσκεκλημένοι του Ολυμπιακού, την ώρα άφιξης και αναχώρησης της αποστολής των «ερυθρόλευκων».

Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην κουβέντα έπεσε και όσα έγιναν στο Περιστέρι και στο ματς Ατρόμητος – ΑΕΚ, με τον Κοντονή να κάνει συστάσεις και στην Αστυνομία, λόγω της έκθεσης της Σούπερ Λιγκας, σύμφωνα με την οποία δεν έγιναν πράξη τα προβλεπόμενα στο Περιστέρι, ώστε να έχουμε επεισόδια στο τέλος του αγώνα μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων.

Εννοείται πως η κουβέντα του Κοντονή και οι συστάσεις προς την αστυνομία (βασισμένη πάντα στην έκθεση της Λίγκας) αφορά το γεγονός πως δεν είναι δυνατό να επιτρέπεται στους οπαδούς της (εκάστοτε) γηπεδούχου να διανύουν όλο το γήπεδο ανενόχλητοι και να φτάνουν στην άλλη άκρη για να ξεκινήσουν όλα όσα έγιναν και να έχουμε την ανάλογη εξέλιξη.

Tα δεδομένα που αφορούσαν στα μέτρα ασφαλείας στο ματς πρωταθλήματος της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ θα ισχύσουν ξανά με τη διαφορά πως αυξάνεται κατά πολύ η παρουσία ιδιωτικής και δημόσιας ασφάλειας εκτός και εντός του ΟΑΚΑ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα