Βαλντές: «Θα... κόντευα να πεθάνω και δεν θα υπήρχε κανείς κοντά»!

Βαλντές: «Θα... κόντευα να πεθάνω και δεν θα υπήρχε κανείς κοντά»!

Κώστας Ζάλιαρης
Βαλντές: «Θα... κόντευα να πεθάνω και δεν θα υπήρχε κανείς κοντά»!

bet365

Τα χειρότερα είχε αρχίσει να σκέφτεται ο Βίκτορ Βαλντές κάποια στιγμή στις μοναχικές προπονήσεις του στο «Κάρινγκτον» όσο διαρκούσε ο ... εφιάλτης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ισπανός πορτιέρο που πλέον βρίσκεται στη Σταντάρ Λιέγης, όχι μόνο είχε «κοπεί» από τον Λουίς Φαν Χάαλ, αλλά δεν του επιτρεπόταν καν να βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της ομάδας τις ώρες που ήταν εκεί όλα τα υπόλοιπα μέλη της πρώτης ομάδας, είχε φτάσει σ' ένα σημείο να σκέφτεται τα άσχημα περιστατικά που θα μπορούσαν να του συμβούν καθώς γυμναζόταν ή τον προπονούσε ο Άλαν Φέτις.

Αυτός, ήταν ο μοναδικός που συνεργαζόταν μαζί του και του έκανε παρέα στο προπονητικό κέντρο, τις ώρες που ήταν προγραμματισμένο να βρίσκονται μαζί για κάποιες ασκήσεις...

«Αν σε μια δύσκολη απόκρουση χτυπήσω στο δοκάρι, χάσω τις αισθήσεις μου και γυρίσει η γλώσσα μου; Δεν είναι κανείς εδώ να τρέξει ή να νοιαστεί για εμένα... Αισθάνομαι πολύ μόνος» αποκάλυψε πως έλεγε στον Φέτις, ο οποίος όμως προσπαθούσε κάθε φορά να τον καθησυχάζει, λέγοντας:

«Έχω πάντοτε το κινητό στην τσέπη της φόρμας μου.. Θα έπαιρνα τηλ να έρθουν γιατροί... Μην ανησυχείς...».

 

Τελευταία Νέα