Νέες κινητοποιήσεις οπαδών στην Αγγλία

Νέες κινητοποιήσεις οπαδών στην Αγγλία

Κώστας Ζάλιαρης
Νέες κινητοποιήσεις οπαδών στην Αγγλία

bet365

Το περιστατικό του Άνφιλντ ήταν απλά η αρχή... Η Ένωση φίλων Ποδοσφαίρου στην Αγγλία έχει προγραμματίσει συνάντηση με εκπροσώπους οπαδών και των 20 ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ για να σκεφτούν τα επόμενα βήματά τους όσον αφορά τις αντιδράσεις για τις τιμές των εισιτηρίων.

Οι οπαδοί των «κόκκινων» του Μέρσεϊσαϊντ έκαναν την αρχή το περασμένο Σάββατο αφήνοντας την ομάδα τους «απροστάτευτη» όταν αποχώρησαν στο 77ο λεπτό του αγώνα με τη Σάντερλαντ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις 77 λίρες των εισιτηρίων της επόμενης σεζόν, όμως, έχουν βρει υποστηρικτές παντού.

Παίξε στην Sportingbet με τις καλύτερες αποδόσεις στην αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με τη Λίβερπουλ.

Έχοντας αισθανθεί πως πλέον αντιμετωπίζονται ως... πελάτες και όχι ως σημαντικό κομμάτι των αγαπημένων τους συλλόγων, οι οπαδοί των 20 ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ θα συναντηθούν είτε στα τέλη της εβδομάδας, είτε στην αρχή της επόμενης, για ν' αποφασίσουν για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν στη συνέχεια.

Δεν αποκλείεται στις διαμαρτυρίες και τις κινητοποιήσεις για ν' ασκήσουν πίεση στις διοικήσεις, να συμπεριληφθεί και μαζική έξοδος από τα γήπεδα την ώρα των αγώνων και κυρίως της prime time του Σαββάτου (17:00 Ελλάδας), όπως παρατηρήθηκε και στο «Άνφιλντ»...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα