ΠΑΟΚ: Ο Ζαγοράκης για τον Κατσούρη

ΠΑΟΚ: Ο Ζαγοράκης για τον Κατσούρη

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ο Ζαγοράκης για τον Κατσούρη

bet365

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης, με μήνυμα του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, τίμησε τη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ.

Στο μήνυμα του ο Θόδωρος Ζαγοράκης αναφέρει:

«Η απότιση φόρου τιμής στον Παναγιώτη Κατσούρη, ενός παλικαριού του οποίου ο άδικος χαμός σημάδεψε την οικογένεια του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεκαοκτώ χρόνια πριν, είναι το λιγότερο που οφείλουμε να κάνουμε σεβόμενοι τις αρχές μας και προσβλέποντας σ’ ένα καλύτερο μέλλον.

Στη μνήμη όλων ο Παναγιώτης παραμένει να είναι ένα παλικάρι, το οποίο πρόλαβε να τιμήσει τον ΠΑΟΚ φορώντας τη φανέλα του, έβλεπε τη ζωή να του προσφέρεται, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την παγίδα και το ραντεβού με το θάνατο το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου 1998.

Το πνεύμα του, όμως, ζει. Κι οδηγεί ανθρώπους πιστούς στην ιδέα του ΠΑΟΚ και του ποδοσφαίρου να τη μεταλαμπαδεύουν στις επερχόμενες γενεές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα