Έτοιμος για ΑΕΚ ο Τσόρι

Έτοιμος για ΑΕΚ ο Τσόρι

Gazzetta team
Έτοιμος για ΑΕΚ ο Τσόρι

bet365

Έτοιμος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση είναι ο Τσόρι Ντομίνγκες, με τον Αργεντινό να αναμένεται να είναι στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα γα το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αντίστροφα για την επιστροφή του στην αποστολή του Ολυμπιακού μετρά ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος πλέον είναι αγωνιστικά έτοιμος, προκειμένου να βοηθήσει ξανά τους «ερυθρόλευκους».

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν ήταν στην τελική 18άδα του Μάρκο Σίλβα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, καθώς είχε μόλις δύο προπονήσεις στα πόδια του, όμως πλέον είναι στη διάθεση του Πορτογάλου για την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ, προσφέροντας επιπλέον λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού ενόψει και των αναμετρήσεων με την Άντερλεχτ για το Europa League.

Παίξε στην Sportingbet με τις καλύτερες αποδόσεις στην αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με τη Λίβερπουλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα