«Σάσα, έσβησες τον Μπερμπάτοφ»

«Σάσα, έσβησες τον Μπερμπάτοφ»

Gazzetta team
«Σάσα, έσβησες τον Μπερμπάτοφ»

bet365

Στεναχωρημένος από την αποβολή του ήταν ο Σάσα Ζντιέλαρ μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με τους Μάρκο Σίλβα και Λούκα Μιλιβόγιεβιτς να προσπαθούν να τονώσουν το ηθικό του νεαρού Σέρβου μέσου.

Η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε απέναντι στον ΠΑΟΚ «έριξε» την ψυχολογία του Σάσα Ζντιέλαρ, με τον Μάρκο Σίλβα και τον συμπατριώτη του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς να προσπαθούν να «ανεβάσουν» τον νεαρό μέσο των «ερυθρολεύκων», σύμφωνα με τη «Live Sport».

«Σάσα, μη στενοχωριέσαι. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Τα πήγες πολύ καλά. Απλά θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός. Η πρώτη κίτρινη ήταν υπερβολική. Ο αντίπαλος σε τράβηξε από τη φανέλα, αλλά ο διαιτητής έβγαλε κάρτα και στους δύο. Δεν πειράζει», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος στον νεαρό Σέρβο, με τον Μιλιβόγιεβιτς να προσθέτει:

«Μπάλα είναι. Μπήκες δυνατά στη φάση και πήρες κάρτα. Τον Μπερμπάτοφ είχες απέναντί σου και τον έσβησες. Θα λείψεις από ένα παιχνίδι και μετά θα επιστρέψεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα