«Ίσως να είπε κάτι στον Τούντορ ο Μπερμπάτοφ»

«Ίσως να είπε κάτι στον Τούντορ ο Μπερμπάτοφ»

Για τη φιλική του σχέση με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, αλλά και για του λόγους που ο Ιγκόρ Τούντορ δεν χρησιμοποιεί όσο θα ήθελε τον Βούλγαρο φορ, μίλησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Τόντορ Κουτσούκοφ.

«Ίσως να είπε κάτι στον Τούντορ ο Μπερμπάτοφ»

Για τη φιλική σχέση του με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, αλλά και για τη σχέση του Βούλγαρου φορ με τον Ικγόρ Τούντορ, μίλησε σε ιστοσελίδα της Βουλγαρίας ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Τόντορ Κουτσούκοφ.

«Εγώ και ο Μπερμπάτοφ διατηρούμε ακόμα επαφές και μιλάμε τακτικά. Η γνώμη μου είναι πως ο προπονητής του, ο Ίγκορ Τούντορ έχει αυτή την στάση απέναντι του επειδή ο Μπερμπάτοφ είναι ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης. Νομίζω ότι ο Μπερμπάτοφ στο τέλος της καριέρας του μπορεί να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στην Ελλάδα. Ίσως να είπε κάτι στον Τούντορ. Ίσως κάποια όχι τόσο ευγενικά και όλα να ξεκίνησαν από αυτό. Προφανώς κάτι δεν πάει καλά ανάμεσα τους».

«Ο Μπερμπάτοφ δεν αισθάνεται καλά όταν αγωνίζεται μόνο για 15-20 λεπτά. Ο ίδιος νιώθει πως είναι ακόμα σωματικά ικανός για να ξεκινάει στην βασική ενδεκάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο παλαίμαχος γκολκίπερ.

Best of internet