Εσπανιόλ - Σοσιεδάδ 0-5

Gazzetta team
Εσπανιόλ - Σοσιεδάδ 0-5

bet365

Μετά την 6άρα από την Ρεάλ Μαδρίτης, η Εσπανιόλ γνώρισε τη συντριβή εντός έδρας και από την Σοσιεδάδ με 5-0.

Πριν μία εβδομάδα η Ρεάλ είχε διαλύσει με 6-0 την Εσπανιόλ και θα μπορούσε να είχε πετύχει άλλα τόσα. Αυτή τη φορά οι Καταλανοί δεν είχαν απέναντί τους τους Μαδριλένους, όμως και πάλι κατάφεραν να διασυρθούν. Η Σοσιεδάδ προηγήθηκε με 2-0 από πολύ νωρίς, έκανε ό,τι ήθελε και στο τέλος πήρε μεγάλη νίκη με 5-0.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους Βάσκους. Μόλις στο 5' μετά από ασίστ του Κάρλος Βέλα ο Ζόνατας έκανε το 0-1 με ωραία λόμπα και στο 7' το σκηνικό επαναλήφθηκε. Αυτή τη φορά ο Ρουμπέν Πάρδο έδωσε την ασίστ, με τον Μεξικανό να κάνει το 0-2 με ακόμη πιο ωραία λόμπα! Φυσικά, τα πάντα είχαν τελειώσει. Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν, έχασαν άλλες δύο ευκαιρίες με τον θαυματουργό πιτσιρικά Μικέλ Οϊαρθάμπαλ στο 16' και στο 42' και δεν απειλήθηκαν καθόλου, με το 0-2 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Με την Σοσιεδάδ να πετυχαίνει από νωρίς δύο γκολ. Ο Πάρδο έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 48', πριν ο Οϊαρθάμπαλ συνδυαστεί άψογα μαζί του για το 0-3 στο 52'. Λίγο αργότερα ο Πάρδο έκανε χατ τρικ στις ασίστ, καθώς από δικό του κόρνερ, ο Ρέγιες με κεφαλιά έκανε το 0-4! Οι οπαδοί των γηπεδούχων δεν άντεξαν τη νέα ταπείνωση και άρχισαν να φεύγουν από το γήπεδο. Η πρώτη ευκαιρία της Εσπανιόλ ήρθε στο 69' με τον Μπουργκί, ενώ στο 75' ο Ασένσιο έστειλε την μπάλα πάνω στον Ρούλι. Το τελικό 0-5 ήρθε στο 90', όταν η άμυνα των γηπεδούχων θύμισε παιδική χαρά, με τον Ζόνατας να πετυχαίνει το δεύτερό του γκολ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα