Στην Αγγλία ο Ιντέγιε

Αντώνης Σαούλης
Στην Αγγλία ο Ιντέγιε

bet365

Το ερυθρόλευκο ρεπό της Δευτέρας έδωσε την δυνατότητα στον Ιντέγιε Μπράουν να ταξιδέψει στην Αγγλία προφανώς για προσωπικές του υποθέσεις.

Ο Μάρκο Σίλβα είχε χορηγήσει ρεπό για την Δευτέρα στους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Μπράουν Ιντέγιε αξιοποίησε αυτήν την δυνατότητα για να κάνει ταξίδι στην Αγγλία.

Βρέθηκε έτσι στο Νησί προφανώς για δικές του υποθέσεις. Είναι εξάλλου κάτι το σύνηθες οι ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού να εκμεταλλεύονται κενές ημέρες για να επισκέπτονται προορισμούς εκτός Ελλάδας.

Ο Ιντέγιε έχει... δεσμούς με την Αγγλία και λόγω της θητείας του στην Γουέστ Μπρόμιτς αλλά και από τις σχέσεις και τις επαφές που έχει αναπτύξει εκεί. Πάντως ο Νιγηριανός διεθνής είναι και ένας παίκτης που παρακολουθείται και τσεκάρεται έντονα από ομάδες της Premier League και εδώ και καιρό. Δεν είναι σίγουρο πάντως πως θα προλάβει να είναι στην προπόνηση της Τρίτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα