«Ζημιά» με Τριανταφυλλόπουλο στον Αστέρα!

Δημήτρης Τομαράς
«Ζημιά» με Τριανταφυλλόπουλο στον Αστέρα!

bet365

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος τραυματίστηκε σε φιλικό με τον Παναρκαδικό, παθαίνοντας ρήξη για ακόμα μία φορά στην καριέρα του.
Για τον αμυντικό των Αρκάδων υπήρχαν αρχικά φόβοι για πολύ σοβαρό τραυματισμό (ρήξη έσω πλαγίου) που μπορεί να τον θέσει εκτός για ένα σημαντικό διάστημα. Τελικώς οι φόβοι αυτοί επιβεβαιώθηκαν.
Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος υποβλήθηκε σε μαγνητική και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη στον έσω πλάγιο. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα κάνει θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα. Την... ζημιά την έπαθε στο προπονητικό δίτερμα της Κυριακή κόντρα στον Παναρκαδικό.
Μάλιστα ο αμυντικός του Αστέρα έχει ξαναπάθει ρήξη στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Την Δευτέρα η ομάδα είχε ρεπό. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί το πρωί της Τρίτης (στις 11).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα