Ομάρ ο 15ος!

Δημήτρης Τομαράς
Ομάρ ο 15ος!

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έγινε κόντρα στον ΠΑΟΚ ο 15ος διαφορετικός σκόρερ του Ολυμπιακού στην φετινή Super League.
Στο παιχνίδι με την Ξάνθη για την 19η αγωνιστική ήταν ο Άλαν Πουλίδο. Χθες, απέναντι στον ΠΑΟΚ για την 21η αγωνιστική, ήταν η σειρά του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Και στην μία και στην άλλη περίπτωση πρόκειται για τους «χρυσούς» σκόρερ του Ολυμπιακού που χάρισαν ισάριθμες νίκες στην ομάδα τους και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0).
Παράλληλα, αύξησαν τον επιθετικό πλουραλισμό του πειραϊκού συλλόγου την φετινή σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο διεθνής Νορβηγός μπακ έγινε ο 15ος διαφορετικός σκόρερ στην φετινή Super League. Κάπως έτσι η φετινή ομάδα αποτελεί μία από αυτές με τον μεγαλύτερο πλουραλισμό στο σκοράρισμα των τελευταίων ετών. Παράλληλα «απειλεί» να ξεπεράσει την περσινή και την προπέρσινη επίδοσή της, που ήταν εκείνες με τον μεγαλύτερο πλουραλισμό των τελευταίων 18 ετών.
Πέρυσι (σεζόν 2014 / 15) οι διαφορετικοί σκόρερ ήταν 18 και πρόπερσι (2013 / 14) έφτασαν τους 19. Φέτος ο αριθμός αυτός κάλλιστα μπορεί να είναι πιο μεγάλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα