Σταφυλίδης: «Δίκαια κέρδισε ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Τομαράς
Σταφυλίδης: «Δίκαια κέρδισε ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Κώστας Σταφυλίδης αναγνώρισε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις την ανωτερότητα της ομάδας του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Τι είπε για Γερμανία, Εθνική και Ρανιέρι.
Στην εκπομπή «Πρώτη σελίδα» της ΕΡΑ ΣΠΟΡ μίλησε ο διεθνής παίκτης της Άουγκσμπουργκ και πρώην του ΠΑΟΚ, Κώστας Σταφυλίδης. Μεταξύ άλλων είπε για:
Την ομάδα του: Έχω προσαρμοστεί στην ομάδα και σιγά σιγά βρίσκω ρυθμό και θέση βασικού. Η ομάδα μου είναι καλή. Απλά έχουμε ένα θέμα δυστοκίας, το οποίο πιστεύω θα το λύσουμε. Με τον Φινμπόγκασον και τον Μπομπαντίγια δημιουργήθηκε... άρωμα Ελλάδας στην ομάδα. Καθημερινά κάνουμε τις πλάκες μας.
Το πρόσφατο τέρμα του: Το γκολ που πέτυχα το Σάββατο ήταν κάτι που ήθελα, γιατί ως αμυντικός δεν έχω πολλές ευκαιρίες. Ήταν μία όμορφη στιγμή γιατί η μπάλα μου στρώθηκε... λουκούμι και πήγε εκεί που σημάδεψα. Δεν το χάρηκα όπως θα ήθελα γιατί δεν κερδίσαμε, εξαιτίας ενός πέναλτι που δεν δίνεται, ούτε σε τοπικό πρωτάθλημα. Δυστυχώς τα διαιτητικά λάθη δεν έχουν πατρίδα.
Τον Ρανιέρι: Δεν είμαι ο κατάλληλος να κρίνω την πορεία του Ρανιέρι στην Λέστερ. Για την πορεία του στην Εθνική, θα πω πως εμείς ευθυνόμαστε για την αποτυχία μας να προκριθούμε στα τελικά.
Το μέλλον της Εθνικής: Είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να ξαναφτάσουμε σε υψηλό επίπεδο την Εθνική. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να σοβαρευτούμε.
Το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Είδα τον αγώνα. Κυρίως το β' μέρος. Θεωρώ πως είναι δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού, αφού ο ΠΑΟΚ είχε μόνο μία τελική. Υπήρχαν βέβαια φαλτσοσφυρίγματα κυρίως από τους βοηθούς, όμως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα