Με Μπεργκ για την πρόκριση!

Με Μπεργκ για την πρόκριση!

Νίκος Αθανασίου
Με Μπεργκ για την πρόκριση!

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ προπονήθηκε κανονικά την Δευτέρα και είναι στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για την ρεβάνς του Περιστερίου! «Μέσα» και ο Τελάντερ.

Ευχάριστα νέα για τον Αντρέα Στραματσόνι από την προπόνηση της Δευτέρας. Ο Μάρκους Μπεργκ έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα, τέθηκε στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός την Τετάρτη στον... τελικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η επιστροφή του Σουηδού δεν ήταν το μοναδικό ευχάριστο για τον «Στράμα», καθώς και ο Τελάντερ έβγαλε σχεδόν ολόκληρη την προπόνηση.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο», παιχνίδι σε μικρό χώρο και εξάσκηση στα πέναλτι, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτή για την ρεβάνς και ο Ιταλός θέλει τους παίκτες του έτοιμους για την... ρώσικη ρουλέτα που μπορεί να κρίνει το εισιτήριο στους «4».

Με Μπεργκ στην αποστολή για την πρόκριση ο Παναθηναϊκός. Σε απόδοση 2.35 στη Novibet η νίκη των «πρασίνων».

Εβαντζελίστα, Μαμούτε και Σάντσεθ ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Απουσίασε δικαιολογημένα ο Ολιβιέ Μπουμάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα