ΠΑΟΚ: Ανανεώσεις... από τον Μάρτιο

ΠΑΟΚ: Ανανεώσεις... από τον Μάρτιο

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Ανανεώσεις... από τον Μάρτιο

bet365

Στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, θα ξανά ανοίξουν το κεφάλαιο ανανεώσεις τον Μάρτιο. Η καθυστέρηση οφείλεται στις παραιτήσεις που είχαμε στην διοίκηση, αλλά και στην απόφαση να γίνει μια νέα επανεκτίμηση των συμβολαίων που είναι για ανανέωση.

Το θέμα με τις ανανεώσεις συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι, αλλά και το 2017 έχει «παγώσει» για την ώρα. Στον ΠΑΟΚ έκριναν πως μετά τις αλλαγές που είχαμε στο διοικητικό σχήμα με τις παραιτήσεις των Ιάκωβου Αγγελίδη και Νίκου Βεζυρτζή θα έπρεπε να πάει το θέμα για αργότερα, προκειμένου ο Λούμπος Μίχελ να ενημερωθεί για το αγωνιστικό κομμάτι πριν συμμετάσχει και ο ίδιος σε διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές ή μάνατζερ. Ο δεύτερος λόγος είναι η απόφαση του Φράνκ Άρνεσεν να γίνει μια νέα επανεκτίμηση για την αγωνιστική προσφορά των παικτών που λήγουν τα συμβόλαια τους ή έχουν μπει σε διαδικασία συζητήσεων με την ΠΑΕ για μια πρόωρη ανανέωση. Έτσι λοιπόν αποφασίσθηκε το κεφάλαιο ανανεώσεις να ξανά ανοίξει τον Μάρτιο.

Η περίπτωση Τζιόλη

Τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι είναι δύο αυτά των Αλέξανδρου Τζιόλη και Μιγκέλ Βίτορ. Στο συμβόλαιο του πρώτου υπάρχει όρος που σε περίπτωση ο έμπειρος μέσος κάνει το 70% των παιχνιδιών μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του αυτόματα για ένα ακόμη χρόνο. Μέχρι στιγμή έχει αγωνιστεί σε 33 από 39 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Δικέφαλος. Για να πιάσει το ποσοστό θα πρέπει να κάνει αλλά 8 παιχνίδια. Η αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του Τζιόλη δεν εμποδίζει την διοίκηση του ΠΑΟΚ να ξεκινήσει έναν νέο γύρο συζητήσεων με τον παίκτη για περισσότερα χρόνια.

Το παίρνει πάνω του ο Μίχελ

Στο Δικέφαλο μόλις ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τους Βίτορ και Τζιόλη θ' αρχίσουν να ασχολούνται και με τα συμβόλαια που λήγουν το 2017. Εδώ υπάρχουν πολλές, αλλά και δύσκολες περιπτώσεις, όπως είναι του Έργκους Κάτσε, αλλά του Ρόμπερτ Μακ. Οι Θεσσαλονικείς, σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν τις σχέσεις που έχει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λούμπος Μίχελ με τον διεθνή επιθετικό. Στην Τούμπα θέλουν να προλάβουν μια επέκταση του συμβολαίου του Μακ πριν το EURO 2016, βάζοντας και μια μεγαλύτερη ρήτρα των 4 εκατ. ευρώ που είναι σήμερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα