Χάνει ΠΑΟΚ ο Χασομέρης

Νίκος Τσιώκος
Χάνει ΠΑΟΚ ο Χασομέρης

bet365

Στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή θα εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών ο Χασομέρης. Απόντες και οι Μουδούρογλου, Πευταυράκης από την προπόνηση.

Τις τέσσερις κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε ο Δημήτρης Χασομέρης με αυτή που δέχτηκε στο ματς με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά. Έτσι, ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του σ' ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια και αποφασίστηκε αυτό να είναι με τον ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή για την 25η αγωνιστική.

Από εκεί και πέρα, οι ακρίτες επέστρεψαν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (8/2), μετά το ισόπαλο 1-1 στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας και το ρεπό της Κυριακής (7/2). Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους έπαιξαν το Σάββατο (6/2) και αμυντική και επιθετική τακτική για τους υπόλοιπους.

Από αυτό απουσίαζαν ο Τζάνης, που συνέχισε την αποκατάστασή του, καθώς και οι Μουδούρογλου, Πεταυράκης, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από γρίπη. Τέλος, η προετοιμασία του συλλόγου της Κομοτηνής για την προσεχή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση στο αθλητικό κέντρο το πρωί της Τρίτης (9/2).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα