Όταν ο Ζαγοράκης συναντά τον Χατζηπαναγή…

Σταύρος Σουντουλίδης
Όταν ο Ζαγοράκης συναντά τον Χατζηπαναγή…

bet365

Δύο μεγάλοι του ποδοσφαίρου μας, ο Βασίλης Χατζηπαναγής και ο Θόδωρος Ζαγοράκης τα ‘παν με στόχο την ανάπτυξη των ακαδημιών στη Θεσσαλονίκη.

Ήταν μια ξεχωριστή, όπως και να το κάνουμε συνάντηση, το μεσημέρι της Δευτέρας. Από την μία πλευρά ο Θόδωρος Ζαγοράκης, πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική ομάδα το 2004. Κι από την άλλη ο «Νουρέγιερ» των ελληνικών γηπέδων, ο Βασίλης Χατζηπαναγής, κορυφαίος για πολλούς Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του ευρωβουλευτή στη Θεσσαλονίκη, είχε σκοπό την εξεύρεση λύσεων γύρω από τα θέματα, που αφορούν την ανάπτυξη του αθλήματος, ειδικά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου ο Βασίλης Χατζηπαναγής δραστηριοποιείται με τη λειτουργία της δικής του ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές θα έχουν τακτική επαφή ώστε να προχωρήσουν προς την κατεύθυνση της αντιμετώπισης των προβλημάτων, που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και σε δράσεις οι οποίες θα συμβάλλουν καθοριστικά στην καλύτερη οργάνωση των ποδοσφαιρικών ακαδημιών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα