Χωρίς Τσουκαλά ο ΠΑΣ

Χωρίς Τσουκαλά ο ΠΑΣ

bet365

Στις προπονήσεις επέστρεψε σήμερα η ομάδα του ΠΑΣ, ρεπό αύριο και από Τετάρτη... Παναθηναϊκός.

Να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Ηρακλή, θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα, που επέστρεψε στις προπονήσεις την Δευτέρα. Το πρόγραμμα ήταν χωρισμένο σε δύο ομάδες, με όσους πήραν χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Γηραιό να κάνουν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ για τους υπόλοιπους έγιναν ασκήσεις με παιχνίδια της μπάλας, εστιασμένες στο τελείωμα των φάσεων, αλλά και στην αντοχή.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω κινητού και τάμπλετ στον αγώνα του Πανιωνίου με τον Παναιτωλικό.

Από όλα αυτά, πάντως, απουσίαζε και σήμερα ο Σταύρος Τσουκαλάς, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον δικέφαλο και εξακολουθεί να μην είναι σε θέση να προπονηθεί. Επόμενος αγώνας, είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό, με την συμμετοχή του να αποτελεί ερωτηματικό. Όσο για την προετοιμασία για αυτόν τον αγώνα, θα ξεκινήσει την Τετάρτη, αφού για αύριο, ο τεχνικός του συλλόγου, Γιάννης Πετράκης, παραχώρησε ρεπό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα