Από ένα φαν του Βαρούχα…

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Από ένα φαν του Βαρούχα…

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο Gazzetta τις φάσεις του ντέρμπι που δεν είδαμε να σχολιάζονται.

Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι είμαι φαν του Βαρούχα! Μου αρέσουν οι αναλύσεις του επί της διαιτησίας και νομίζω ότι σε γενικές γραμμές προσπαθεί να μην εκτίθεται-συνήθως, όχι πάντα αλλά συνήθως, τα καταφέρνει…

Χθες μάλιστα ήταν ιδιαίτερα σχολαστικός ως προς όλες τις φάσεις που αφορούσαν λάθη της διαιτησίας και καλά υπέρ του Ολυμπιακού. Μέχρι και το που έστηνε την μπάλα ο Ντουρμάζ όταν εκτελούσε τα κόρνερ. Καλά έκανε, δεν έχω πρόβλημα με αυτό.

Όμως, δεν μπορώ να μην κάνω μία παρατήρηση. Όταν πας στη λεπτομέρεια της λεπτομέρειας, δεν μπορείς να αγνοείς μία από τις πιο σημαντικές φάσεις του αγώνα.

Κι εννοώ εκείνη στο 60’, όπου ο Ζντιέλαρ βγήκε και κερατάς και δαρμένος! Διότι πριν την εκτέλεση ενός κόρνερ, αφενός μεν ο Κλάους του τραβάει τόσο πολύ τη φανέλα που του την βγάζει, αλλά και τον κτυπάει, αφετέρου δε τον παίρνει στη συνέχεια ο Τζαβέλας και τον κτυπάει εν ψυχρώ! Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές, με τον Σέρβο του Ολυμπιακού να σφαδάζει από τα κτυπήματα.

Τι προέκυψε από αυτή τη φάση; Καμία κίτρινη στον Τζαβέλα (που ήδη είχε κάρτα) κι από μία κίτρινη στον Κλάους και στον Ζντιέλαρ, που δεν έκανε απολύτως τίποτα-και 10 λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη…

Αυτή τη φάση δεν έπρεπε να μας την δείξει και να την σχολιάσει ο Βαρούχας;

Ούτε το πάτημα του ποδιού του Μποτία από τον Τζιόλη, όπως φαίνεται καθαρά στη φωτό;

Ούτε το τάκλιν με τα δύο πόδια του Κίτσιου στο Μαζουάκου, όπως επίσης φαίνεται καθαρά σε τούτη τη φωτό;

Να υπενθυμίσω πως και στις δύο αυτές περιπτώσεις ο Δημητρόπουλος δεν έδειξε ούτε φάουλ…

Που θέλω να καταλήξω: εγώ από τον Βαρούχα, επειδή είναι πολύ έμπειρος, περιμένω αν μη τι άλλο, να δείχνει όλες τις πραγματικά ενδιαφέρουσες φάσεις. Κι ας πει μετά ότι έχει αντίθετη γνώμη π.χ. από τη δική μου.

Εγώ ειλικρινά δεν πιστεύω ότι ο Βαρούχας έχει το σκεπτικό, «δεν τα δείχνουμε, άρα δεν ερχόμαστε και στη δύσκολη θέση και να τα σχολιάζουμε». Όμως, αν μη τι άλλο ήταν λάθος αυτό που έγινε τουλάχιστον χθες-γιατί δεν θέλω να πάω σε παλιότερα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.