Τετ α τετ Αλαφούζου-Στραματσόνι ενόψει Ατρομήτου

Τετ α τετ Αλαφούζου-Στραματσόνι ενόψει Ατρομήτου

Gazzetta team
Τετ α τετ Αλαφούζου-Στραματσόνι ενόψει Ατρομήτου

bet365

Συνάντηση με τον Αντρέα Στραματσόνι είχε την Κυριακή (7/2) στο «Γ.Καλαφάτης» ο Γιάννης Αλαφούζος, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (7/2) στο «Γ.Καλαφάτης» και σύμφωνα με τη «Goal» συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Αντρέα Στραματσόνι, ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο.

Ο πρόεδρος των «πρασίνων» συνομίλησε με τον Ιταλό για την πρόσφατη αναμέτρηση με την Ξάνθη, ενώ παράλληλα ζήτησε παθιασμένη εμφάνιση και πρόκριση στο Περιστέρι, απαίτηση που βρήκε απόλυτα σύμφωνο τον 40χρονο τεχνικό , καθώς είναι και δική του επιθυμία η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Η Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Παναιτωλικού.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε μια ενημέρωση σχετικά με λειτουργικά θέματα της ακαδημίας και έπειτα αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα