Στραματσόνι: «Προσπαθήστε να είστε πιο ψύχραιμοι»

Στραματσόνι: «Προσπαθήστε να είστε πιο ψύχραιμοι»

Gazzetta team
Στραματσόνι: «Προσπαθήστε να είστε πιο ψύχραιμοι»

bet365

Μεγαλύτερη ηρεμία και λιγότερο εκνευρισμό συνέστησε στους παίκτες του ο Αντρέα Στραματσόνι, επισημαίνοντας πως θα πρέπει να προστατέψουν τους εαυτούς τους και να μην δίνουν δικαιώματα.

Ο Αντρέα Στραματσόνι απηύθυνε ομιλία στους παίκτες του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου (7/2) και σύμφωνα με τη «Goal», μετά και τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση απέναντι στην Ξάνθη, ζήτησε μεγαλύτερη ψυχραιμία και λιγότερο εκνευρισμό στη συνέχεια.

Η Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Παναιτωλικού.

«Είναι λογικό, όταν υπάρχουν τέτοιες υποδείξεις, να εκνευρίζεστε και είναι δύσκολο να συγκρατηθείτε. Ο διαιτητής έκανε δύο πολύ μεγάλα λάθη, που καθόρισαν το αποτέλεσμα. Όμως, δεν μπορεί να είναι δικαιολογία για τα δικά μας λάθη. Δεν παίξαμε σωστά και δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Πρέπει να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε αυτά που δεν κάναμε καλά. Θέλω να είμαστε πιο ήρεμοι, γιατί δίνουμε δικαιώματα. Έχω καταλάβει τι συμβαίνει, αλλά εμείς πρέπει να προστατευτούμε. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός στους παίκτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα