Μακ: «Αξίζαμε την ισοπαλία»

Μακ: «Αξίζαμε την ισοπαλία»

Μακ: «Αξίζαμε την ισοπαλία»

Μοιρασμένο το ματς με τον Ολυμπιακό για τον Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος τόνισε πως ο ΠΑΟΚ άξιζε την ισοπαλία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι για μένα. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλύτερα, είχε μία υπεροχή στα πρώτα λεπτά, αλλά εμείς στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτερη ομάδα και είχαμε τον έλεγχο. Δεν καταφέραμε να μπούμε στην περιοχή του αντιπάλου και αυτό ήταν δικό μας λάθος. Τέτοια παιχνίδια τελειώνουν συνήθως 0-0, ο Ολυμπιακός όμως πέτυχε το γκολ και πήρε τη νίκη»

Για την διαιτησία: «Εγώ είμαι δύο χρόνια στην Ελλάδα και την έχω συνηθίσει αυτή την κατάσταση, τη γνωρίζουμε όλοι. Σε δύο τρεις περιπτώσεις ήμασταν καλυπτόμενοι και ο επόπτης έκοψε τις φάσεις. Μπορεί να είχαμε καταφέρει να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Το γνωρίζουμε, ο Ολυμπιακός παίζει σε κάθε ματς έτσι και αν συνεχιστεί αυτό, θα κερδίζει όλα τα πρωταθλήματα. Εμείς είμαστε ποδοσφαιριστές, δεν έχει να κάνει με εμάς αυτό, έχει να κάνει με το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι υπεύθυνοι θα πρέπει να δουν τι θα κάνουν με το συγκεκριμένο θέμα».

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίξουμε απέναντι σε κάθε ομάδα. Και σήμερα είχαμε τον έλεγχο σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα. Το αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι, ακολουθεί το παιχνίδι του Κυπέλλου, είναι πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί θέλουμε να περάσουμε στον τελικό».

Best of internet