Τζαβέλλας: «Εγώ ήρθα να παίξω ποδόσφαιρο»

Τζαβέλλας: «Εγώ ήρθα να παίξω ποδόσφαιρο»

Τζαβέλλας: «Εγώ ήρθα να παίξω ποδόσφαιρο»

Ξέσπασμα Τζαβέλλα μετά το τέλος του αγώνα με τον αμυντικό του ΠΑΟΚ να τονίζει πως δεν έπρεπε να αποβληθεί και πως πήγε στο Καραϊσκάκης για να παίξει μπάλα και τίποτα άλλο.

Από τα κεντρικά πρόσωπα του ντέρμπι στο Καραϊσκάκης ήταν ο Γιώργος Τζαβέλλας με τον αμυντικό του ΠΑΟΚ να αποβάλλεται, ενώ όταν χτυπήθηκε ο ίδιος από τον Μιλιβόγεβιτς ο Σέρβος του Ολυμπιακού δεν δέχθηκε κάρτα.

Μετά το τέλος του ματς ο έμπειρος παίκτης δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του και τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος μπορεί να λέει ότι θέλει, το έχω συνηθίσει πλέον αυτό. Εγώ ήρθα εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο σήμερα, σε καμία περίπτωση δεν αντέδρασα, σεβάστηκα το παιχνίδι και τον αντίπαλο.

Σίγουρα δεν ήταν εύκολο, αλλά έχω συνηθίσει. Δε θα μιλήσω ούτε για διαιτησία, ούτε για τίποτα. Εγώ ξέρω ότι, ό,τι και να πω αυτή τη στιγμή, αύριο το πρωί όλοι θα μιλάνε για τον αλήτη, το κακό παιδί, για τον άνθρωπο που προκαλεί... Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα και πραγματικά λυπάμαι που άφησα την ομάδα με 10 παίκτες.

Επαναλαμβάνω ότι ήρθα εδώ, έπαιξα ποδόσφαιρο, δεν έκανα κάτι αντιαθλητικό, δε χτύπησα κάποιον ποδοσφαιριστή. Τη δεύτερη κάρτα την κέρδισε πολύ έξυπνα ο παίκτης του Ολυμπιακού, από εκεί και πέρα δεν έχω να πω κάτι άλλο. Σας λέω, ξέρω ότι αύριο το πρωί που θα ξυπνήσω θα είμαι ένα κακό παιχνίδι, ότι και να πω.

Θα είμαι άσχημα, στενοχωρημένος, αλλά αυτός δεν το ξέρει κανείς, δεν μπορώ να είμαι καλά όταν η ομάδα μου χάνει. Δήλωσα από την αρχή της χρονιάς ότι κάποιες φορές ξέφυγα, αλλά προσπάθησα να δουλέψω πάνω σε αυτό. Προσπαθώ να παίζω για την ομάδα μου, από εδώ και πέρα τι να πω;

Ξέρω τι θα διαβάσω αύριο το πρωί όταν ξυπνήσω. Δε θα μπορούσα να αναλύσω αυτό το παιχνίδι αγωνιστικά. Σίγουρα πρέπει να είμαστε καλύτεροι και να βελτιωθούμε. Περνάμε μία δύσκολη περίοδο. Υπάρχουν κάμερες, το μοναδικό που έχω να πω είναι ότι πολύ έξυπνα κέρδισε την κάρτα και μπράβο του».

Best of internet