Τζιόλης: «Δεν έπρεπε να χάσουμε»

Τζιόλης: «Δεν έπρεπε να χάσουμε»

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε να ηττηθεί από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη...

Τζιόλης: «Δεν έπρεπε να χάσουμε»

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι. Δεν είχε φάσεις και κάτι ιδιαίτερο να θυμόμαστε. Από μία αδράνεια κι ένα δικό μας λάθος ο Ολυμπιακός προηγήθηκε. Δεν πιστεύω πως έπρεπε να βγει νικητής από το παιχνίδι. Χωρίς να δικαιούμαστε να χάσουμε, χάνουμε. Για να τα πω όλα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, δεν δημιουργήσαμε φάσεις. Πιστεύω πως δεν έπρεπε να βγει νικητής. Θα ξεχαστεί γρήγορα το παιχνίδι».

Για το αν έδωσαν κίνητρο οι πολλοί τραυματισμοί: «Είναι δυσάρεστο να έχεις τραυματισμούς. Σε ένα ντέρμπι οι ομάδες συσπειρώνονται». 

Για τη συνέχεια: «Στρέφουμε την προσοχή μας στο σημαντικό παιχνίδι της Πέμπτης για το Κύπελλο για να πάρουμε την πρόκριση». 

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει αμυντικό πρόβλημα: «Στα τελευταία παιχνίδια δεχόμαστε γκολ από μία φάση. Μετράει περισσότερο η ατυχία παρά το άγχος. Οταν σε 90 δέχεται μία ομάδα μία φάση, δεν μπορείς να είσαι λυπημένος. Αυτό είναι δειγμά καλής αμυντικής λειτουργίας. Οι στημένες φάσεις είναι θέμα συγκέντρωσης. Σε κανονικό ρυθμό παιχνιδιού είναι λίγο η αδράνεια και η έλλειψη συγκέντρωσης». 

Για την αντίδραση της ομάδας του μετά το γκολ του Ολυμπιακού:«Κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα. Ψάχναμε μία δύο φάσεις για να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για την «πίεση»: «Η πίεση είναι μέρος της καθημερινότητας, όταν παίζεις σε ένα μεγάλο σύλλογο. Το θέμα είναι διαχειρίζεσαι την πίεση. Το θέμα είναι στα δύσκολα να είσαι εκεί και να διαχειρίζεσαι τις δυσκολίες. 

Best of internet