Χωρίς Ρισβάνη ο Πανιώνιος

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς Ρισβάνη ο Πανιώνιος

bet365

Δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για το ματς με τον Παναιτωλικό, με τον τιμωρημένο Ρισβάνη να είναι ο μοναδικός απών.

Με μία προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (8/2 19:30). Με το πέρας του προγράμματος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» δεν έχει άλλους... πονοκεφάλους, πέραν του τιμωρημένου Ρισβάνη, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Παπαδόπουλος, Διούδης, Αργυρόπουλος, Βαλεντίνος Βλάχος, Οικονόμου, Κόρμπος, Τασουλής, Ποζατζίδης, Σιώπης, Τζανδάρης, Μπακασέτας, Καραμάνος, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Μασούρας, Μπαργκάν, Κώστας Βλάχος, Μπλέτσας, Πατσατζόγλου, Καθάριος, Χαλκιαδάκης.

Να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στη Νέα Σμύρνη θέλει ο Πανιώνιος. Σε απόδοση 2.10 στην Expekt η νίκη των «κυανέρυθρων».

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων του εν λόγω αγώνα θα ξεκινήσει το πρωί της Δευτέρας (8/2).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Στο μεταξύ, η διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης, θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας. Για το σκοπό αυτό θα είναι ανοικτό τόσο το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα (θα εξυπηρετεί τις θύρες 2 και 3), όσο και της Σοφούλη (θα εξυπηρετεί τις θύρες 4, 5/6, 7). Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας και η προσκόμιση του ΑΜΚΑ. Ωστόσο όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΤΟΥΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα