Ομάρ: «Σημαντικό που κερδίσαμε»

Ομάρ: «Σημαντικό που κερδίσαμε»

Δημήτρης Τομαράς
Ομάρ: «Σημαντικό που κερδίσαμε»

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί τόνισε πως ο Ολυμπιακός έκανε από μόνος του δύσκολο το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ότι το σημαντικό ήταν που πανηγύρισε τη νίκη.

Με το δικό του γκολ από το 8', ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του Φαλήρου. Ο λόγος για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν από μόνοι τους δύσκολο το έργο τους και ότι το σημαντικό ήταν που πήραν τους τρεις βαθμούς.

«Ήμασταν σε καλή μέρα σήμερα, το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Όμως, δυσκολέψαμε τους εαυτούς μας χάνοντας αρκετές φορές την μπάλα, αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς», είπε, αρχικά, στην κάμερα της Nova.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το αν περίμενε μαχητικό τον ΠΑΟΚ: «Αναγνωρίζουμε ότι είναι δυνατή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Όπως είπα και πριν, δυσκολέψαμε περισσότερο απ' όσο θέλαμε τους εαυτούς μας και ήταν σημαντικό που πήραμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Για το ότι μπήκε δυνατά ο Ολυμπιακός: «Ήταν απλά επιθετικό παιχνίδι, το συνηθίζουμε και έγινε την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη θέση».

Για το ότι του έφεραν τύχη τα βραβεία και η συνάντηση με τους δημοσιογράφους της Nova, ώστε να σκοράρει: «Αν έβαλα γκολ επειδή συναντήθηκα μαζί σας, τότε να συναντιόμαστε κάθε βδομάδα (γέλια)! Ήταν καλή επιθετική προσπάθεια, βρέθηκα στη θέση που έπρεπε και ήταν καλή επιθετική λειτουργία από πλευρά μας».

Για το αν γνωρίζει κάτι για τα όσα ακούστηκαν για ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και στην ομάδα μου, που είναι ο Ολυμπιακός».

Για το πόσο εύκολο είναι για τους ποδοσφαιριστές να κοιτάνε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά: «Αυτό είναι κάτι που δεν με ανησυχεί καθόλου. Είμαστε επαγγελματίες, πάντα κοιτάμε και είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι».

Για τις αποβολές και τον εκνευρισμό: «Ήταν ένα ντέρμπι. Όλοι θέλουν να κερδίσουν, επειδή υπάρχει έντονο συναίσθημα υπάρχουν και δυνατές μάχες. Έτσι είναι τα ντέρμπι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα