Η... ακτινογραφία των «ασπρόμαυρων»

Gazzetta team
Η... ακτινογραφία των «ασπρόμαυρων»

bet365

Το gazzetta.gr... ακτινογραφεί τους παίκτες του ΠΑΟΚ, από τους οποίους ξεχώρισαν Χατζηισαΐας, Κίτσιου και Τζιόλης.

Βελλίδης: Στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του δεν φέρει ευθύνη, ενώ η συνολική του παρουσία μόνο αρνητική δεν την λες. Συνολικά ο Βελλίδης στάθηκε πολύ καλά στο Καραϊσκάκης και όταν χρειάστηκε επενέβη σε μια θετική εμφάνιση.

Κίτσιου: Ξεκίνησε πολύ καλά και ήταν ο παίκτης που ανέβαινε συχνά ψηλά προσπαθώντας να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας του. Και για τον νεαρό αμυντικό το πρόσημο βγαίνει θετικό στο σημερινό ντέρμπι.

Βίτορ: Και μόνο που έκανε το τραγικό λάθος στην φάση του γκολ, φτάνει για να πεις πως ο Βίτορ δεν τα πήγε καθόλου καλά στο ντέρμπι. Ναι μετά ανέβηκε, ναι μετά κέρδισε τις περισσότερες... μάχες από τους αντιπάλους του, αλλά το κακό για την ομάδα του ήδη είχε γίνει.

Χατζηισαΐας: Ναι θα ήθελε η ομάδα του να κέρδιζε σήμερα ή έστω να έπαιρνε την ισοπαλία, ωστόσο καλύτερο ντεμπούτο σε τέτοιο ματς και σε αυτή την δύσκολη έδρα δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ο Χατζηισαΐας. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ όχι μόνο τρακαρισμένος δεν μπήκε, αλλά βγήκε νικητής από κάθε μονομαχία με τους αντιπάλους του και σίγουρα έδειξε πως πραγματικά μπορεί να βοηθήσει τους Θεσσαλονικείς.

Τζαβέλλας: Στην φάση με τον Μιλιβόγεβιτς έχει κάθε δικαίωμα να φωνάζει για την κόκκινη που δεν είδε ποτέ ο Σέρβος του Ολυμπιακού παρότι τον χτύπησε. Ωστόσο σε ένα ακόμα μεγάλο ματς ο Τζαβέλλας άφησε τα νεύρα του να τον... νικήσουν και έχασε το δίκιο του για μια καλή εμφάνιση που είχε όσο αγωνίστηκε. Η δεύτερη κίτρινη ήταν καθαρή, αλλά φωνάζει και όχι άδικα για την πρώτη, όμως αν έπρεπε, που έπρεπε να αποβληθεί ο Μιλιβόγεβιτς, θα έπρεπε να δεχθεί κίτρινη ο ίδιος στην συγκεκριμένη φάση.

Τζιόλης: Και αυτός από τους παίκτες που ξεχώρισαν από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι. Δέσποζε στον χώρο του κέντρου, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος. Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να πει πως ο Τζιόλης δεν πάλεψε και δεν κέρδισε μάχες, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του, αυτό δεν φάνηκε στο αποτέλεσμα.

Τσίμιροτ: Δεν θα λέγαμε πως έκανε και την καλύτερη εμφάνιση. Για την ακρίβεια αμυντικά έτρεξε, πάλεψε και προσπάθησε και με το παραπάνω, αλλά δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να φτιάξει παιχνίδι για την ομάδα του, κάτι που από τον συγκεκριμένο τον περίμεναν, από την στιγμή που ο Τζιόλης ήταν αυτός που έτρεχε συνεχώς.

Μπερμπάτοφ: Δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου στο ματς. Ο Βούλγαρος παίζοντας κάτι σαν δεκάρι στο ντέρμπι δεν κατάφερε να κάνει την διαφορά, δεν απείλησε, δεν έκανε παιχνίδι και συνολικά δεν βοήθησε τον ΠΑΟΚ να απειλήσει μπροστά.

Πέλκας: Από την μέση και πίσω ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός σήμερα, καθώς εκτός του γκολ του Ομάρ δεν κινδύνεψε καθόλου. Από την μέση και μπροστά όμως ήταν ακίνδυνος και κανείς δεν ξεχώρισε. Ούτε ο Πέλκας που μετά την αποβολή του Τζαβέλλα... θυσιάστηκε για να μπει ο Σκόνδρας.

Μακ: Αν υπήρξε κάποιος επιθετικός από τον ΠΑΟΚ που τον ένιωσε λίγο περισσότερο η άμυνα του Ολυμπιακού, αυτός χωρίς αμφιβολία ήταν ο Μακ. Ο Σλοβάκος φυσικά και δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό, αλλά με την ταχύτητά του θέλησε να κάνει το κάτι παραπάνω, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Αθανασιάδης: Και αυτός ήταν κακός σήμερα. Βέβαια δεν φταίει μόνο ο ίδιος, καθώς κανείς συμπαίκτης του δεν μπόρεσε να τον τροφοδοτήσει. Σίγουρα πάντως ο Αθανασιάδης δεν πρόσφερε καθόλου στην ομάδα του, που τον χρειαζόταν σε ένα τόσο σημαντικό ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα