Σπανός: «Ολα έληξαν πολύ γρήγορα»

Σπανός: «Ολα έληξαν πολύ γρήγορα»

Σπανός: «Ολα έληξαν πολύ γρήγορα»

Σε όσα έγιναν στο γήπεδο του Περιστερίου μετά; το Ατρόμητος-ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Γιώργος Σπανός, λέγοντας πως η πολιτεία πρέπει να δείξει κατανόηση λόγω της κοινωνικής έξαρσης που παρατηρείται.

«Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση κι αποδείξαμε και την ποιότητα μας και παίξαμε σύμφωνα με το επίπεδό μας. Από εκεί και πέρα στο τέλος έγιναν κάποια επεισόδια που τα καταδικάζουμε, δεν θέλουμε να ξεκινήσουμε να πούμε πως, που και γιατί. Νομίζω πως διήρκησαν πολύ λίγο σε μία γωνιά μπροστά στην καφετέρια και νομίζω πως με την παρέμβαση της αστυνομίας έληξαν και πάρα πολύ γρήγορα. Σίγουρα δεν πρέπει να συμβαίνουν αυτά αλλά δυστυχώς όταν υπάρχει μία κοινωνική έκρηξη σε όλη την πολιτεία, γνωρίζουν ότι στο ποδόσφαιρο εισχωρούν ομάδες και πρόσωπα τα οποία κινούνται ανορθόδοξα και βρίσκουν χώρο για να δημιουργούν τέτοια επεισόδια», είπε ο πρόεδρος του Ατρόμητου και συμπλήρωσε: «Πρέπει να καταλάβει η πολιτεία και το γνωρίζει πως είμαστε σε μία δύσκολη περίοδο, γενική, στην κοινωνία μας υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και πρέπει σε όλα τα πράγματα να υπάρχει μία κατανόηση και μία λογική, σε όλα και στις αποφάσεις και στα πάντα».

Τέλος, μίλησε και για την εικόνα που παρουσιάζει ο Ατρόμητος στα τελευταία παιχνίδια, λέγοντας: «Νομίζω πως ήταν το τρίτο σερί παιχνίδι, δηλαδή με τρίτο μεγάλο αντίπαλο, τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και σήμερα (7/2) την ΑΕΚ κι η ομάδα δείχνει πως είναι σε ανοδική πορεία. Πρέπει να συνεχίσουμε. Εμείς πιστεύουμε και στο υλικό που έχει η ομάδα και στην δουλειά που γίνεται. Στόχος μας τώρα είναι το αμέσως το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο. Κοιτάμε αυτό και κοιτάμε τη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα κι έχουμε πει πως στο τέλος του πρωταθλήματος θα κάνουμε τον απολογισμό μας για να δούμε τι έχουμε πετύχει».

Best of internet